Frytura Risso LongLife

frytura long life do sushi

Risso LongLife. Tłuszcz roślinny półpłynny.

SKŁADNIKI:
oleje roślinne i tłuszcze roślinne (słonecznikowy, palmowy, rzepakowy):
czynnik anty pieniący: DMPS (E900)

  • Całkowita zawartość tłuszczu: 100%
  • Data produkcji i data ważności: patrz na opakowaniu
  • Warunki przechowywania: przechowywać w suchym i ciemnym!
  • Kraj pochodzenia: Niemcy
  • Waga netto: 10L

Unikalna receptura Risso Gold Longlive została stworzona do indywidualnego użycia i jest doskonała do smażenia, głębokiego smażenia i pieczenia.

  • Ekonomiczny: dłuższe użytkowanie od olejów powszechnego stosowania jak słonecznikowy, palmowy
  • Smak: neutralny, bez tłustego
  • Jakość: stabilna, wysoka, spełniająca wszelkie wymogi jakościowe UE
  • Wygodny w użyciu: ograniczony koszt zużytego opakowania, łatwiejszy w dozowaniu i czyszczeniu frytownicy (płynny w temperaturze pokojowej)
  • Produkt się nie pieni nie przypala nie dymi
  • Risso Long Live jest dostępny tylko za pośrednictwem punktów dystrybucyjnych

Stworzony do profesjonalnego użytku!

FRYTURA RISSO LONGLIVE CIESZY SIĘ WIELKIM UZNANIEM W PUNKTACH GASTRONOMICZNYCH SERWUJĄCYCH SUSHI

REALIZUJEMY ILOŚCI PALETOWE

Frytura do sushi LongLife

szybki kontakt

AMON
62-704 Kawęczyn,
Dzierzbotki 9

biuro.amon@wp.pl
tel. 500-633-350

czekamy za twoim telefonem

Piotr Benedyczak
Prezes
tel. 513-693-334

Krzysztof Malczuk
Dyrektor handlowy
tel. 665-335-055
handlowy@amon.biz.pl

Eksport rynek niemiecki
Mirek Gawron
tel. 601-967-022

Eksport rynek angielski
Radosław Borowski
tel. 504 713 595