Proszek jajowy

ZASTOSOWANIE :
CIASTA DROŻDŻOWE (drożdżówki, pączki), CIASTA KRUCHE PÓŁFRANCUSKIE, BLATY KRUCHE (serników, jabłeczników) WAFLE, HERBATNIKI, KLUSKI NA PARZE , PIEROGI, PASZTETY, MAKARONY, NALEŚNIKI, GOFRY, MAJONEZY. 1KG ZASTĘPUJE OKOŁO 100 JAJ.

Proszek jajkowy producent

szybki kontakt

AMON
62-704 Kawęczyn,
Dzierzbotki 9

biuro.amon@wp.pl
tel. 500-633-350

czekamy za twoim telefonem

Piotr Benedyczak
Prezes
tel. 513-693-334

Krzysztof Malczuk
Dyrektor handlowy
tel. 665-335-055
handlowy@amon.biz.pl

Eksport rynek niemiecki
Mirek Gawron
tel. 601-967-022

Eksport rynek angielski
Radosław Borowski
tel. 504 713 595